About...

Voordat u zelf tot deze (onthutsende!) conclusie komt: we zijn stokoud als we onszelf vergelijken met branchegenoten. Toen wij begonnen, speelden we Snake op onze Nokia en MSN’den we ons een ongeluk.

Tussen dat MSN’en door, bouwden we websites en bedachten online campagnes. Voor kleinere klanten en hele grote.

Klein of groot: al onze klanten zijn vakidioten. Ze zijn dagelijks hartstikke druk met klanten, klussen, projecten en deadlines.

Niet met hun website.

Dus voor ‘preventieve onderhoud’ is altijd te weinig tijd. En dan kun je er op wachten; loopt er net een campagne, gaat je website onderuit omdat je daar te lang niet naar omkeek…

Dus deden wij dat onderhoud maar voor ze. Want wij zijn de beroerdste niet ūüôā

Eerst deden we dat voor een handvol klanten. Inmiddels voor ik-weet-niet-hoeveel WordPress webmasters. Groot en klein.

Wat we óók doen: backups voor iedereen met een WordPress website.

Een backup is een ‚Äėlifesaver‚Äô. Een reddingsboei. Als je website koppie-onder gaat en je hebt geen backup, dan heb je een acuut en groot probleem. De oplossing kost vaak een paar duizend euro.¬†Maar heb je w√©l een backup achter de hand, dan hebben we je weer online voordat (potenti√ęle) klanten je gaan missen.

We vinden dat iedereen dat goed geregeld moet hebben. Daarom is er het WordPress Backup Abonnement. Dat is gratis.

Dat abonnement is er trouwens niet omdat er iets mis is met WordPress. In tegendeel zelfs. Maar ‚Äėshit happens‚Äô nu eenmaal. Een server kan crashen, een update kan ontploffen, een host kan failliet gaan en ga zo maar door. Grote of een kleine website; voor je het weet ben je √©√©n van de 30.000 websites die vandaag plat gaan.

In al het rumoer rond WordPress onderhoud en het gratis WordPress Backup Abonnement, wordt nog wel eens vergeten, dat we nog steeds doen waar we vroeger ook al goed in waren: websites bouwen, online campagnes bedenken en ga zo maar door. Zijn we nog steeds hartstikke goed in ‚Äď al zeggen we het zelf…

Aangenaam…
Afijn, je weet nu iets beter wie we zijn en wat we doen. Als je meer wilt weten, neem dan vooral contact met ons op!