WordPress gehackt? Dan heb je geen tijd te verliezen!

WordPress Gehackt

Als je website is gehackt heeft Google dat vaak eerder in de gaten dan jij. En als het tegenzit, ziet je website er dan ineens zo uit…

wordpress malware

wordpress hackAls je website onderuit gaat, is Google niet de enige die dwars gaat liggen. Je host ook. Zodra die merkt dat je website is gehackt, haalt hij ‘m offline. Vaak zonder waarschuwing. Je domein wordt ‘geblacklist’ en je website ‘bestaat ineens niet meer’. En dat is nog maar het begin. Hier moet je iets aan doen. Vandaag nog.

"Is mijn website gehackt of gewoon kapot...?"

Als je niet zeker weet of je site is gehackt, doe dan hier een snelle scan. De uitkomt is niet 100% waterdicht, maar het scheelt niet veel.

Wat je moet doen...?

Om te beginnen: verspil geen kostbare tijd. Hoe sneller de hack wordt aangepakt, des te groter is de kans dat je website er ongeschonden uitkomt.

Hoe we dit aanpakken?

We onderzoeken wat er aan de hand is. Vervolgens laten we je weten of we je site weer ‘schoon’ krijgen, hoe snel we dat voor elkaar krijgen en wat de kosten zijn. Als je daarmee akkoord gaat, gaan we aan de slag. Meestal hebben we je website de volgende dag weer online.

En daar blijft het niet bij

We passen alle wachtwoorden aan, controleren kritische instellingen, updaten alle software, laten Google weten dat je website weer schoon is en melden je af bij eventuele blacklists. Jij hoeft je wat dat betreft nergens druk over te maken.

Wat het kost?

De kosten om je website weer schoon online te krijgen zijn afhankelijk van de ernst van de hack. Je krijgt een offerte voordat we aan de slag gaan. Reken op €80 á €100. 

100% Garantie

Je kunt rekenen op een 100% Tevredenheids Garantie. Als je website binnen een maand weer wordt gehackt, zoeken we uit hoe dat kan en lossen we dat op. Gratis uiteraard.

Het invullen van dit formulier is voor beide partijen vrijblijvend. Stuur met dit formulier GEEN wachtwoorden of andere inloggegevens. Je krijgt altijd eerst een uitgewerkte offerte voor we aan de slag gaan. Meestal binnen 24 uur.