WordPress gehackt?

Schakel ons in of desnoods een andere professional, maar doe het vandaag!

Als je website is gehackt, moet je daar vandaag nog iets aan (laten) doen. Hoe sneller de hack wordt aangepakt, des te groter is de kans dat je website er ongeschonden uitkomt.

wordpress hackAls je website onderuit gaat door malware, wordt je domein ‘geblacklist’. Google devalueert je rankings en haalt je website offline. En als Google dat niet doet, doet je host dat wel. 

Meestal zonder waarschuwing.

Dat is nog maar het begin. Hier moet je iets aan doen. Vandaag nog.

"WordPress gehackt of gewoon kapot...?"

Soms is het duidelijk als een website is gehackt. Popups en blogposts verschijnen ‘uit het niets’ en inloggen lukt niet meer.

Maar soms zijn de klachten vager. Je website doet vreemd, is trager of reageert anders dan je bent gewend. Gehackt, gecrasht of kapot…?

Bij twijfel geldt: neem geen risico en laat uitzoeken wat er speelt.

Wat je moet doen...?

We herhalen het voor de zekerheid nog maar een keer: verspil geen kostbare tijd. Als je gehackt bent, klikt de klok tegen je. Dus zet de boel in beweging en verstuur het formulier hieronder.

En dan?

Je hoort meestal binnen een dag waar je aan toe bent. Is je website inderdaad gehackt, dan pakken we dat nog dezelfde dag aan. Speelt er iets anders, dan overleggen we wat de beste vervolgstappen zijn.

Wat het kost?

Als je website inderdaad gehackt is, bedragen de kosten om ‘m schoon te maken €229.

Inclusief 3 maanden onderhoudscontract

Eenmaal schoon nemen we je website 3 maanden op in ons WP Onderhoudscontract (twv €60). Betekent in het kort dat we je website tijdens die periode up-to-date houden, backupen en meer. Over dat onderhoudscontract lees je hier meer >

No Cure, No Pay

We helpen 99 van de 100 gehackte websites er weer bovenop. Héél soms is een website niet meer te redden. In dat geval brengen we geen kosten in rekening.

Wat je staat te wachten...

Zodra je dit formulier verstuurt, ontvang je een mail met instructies.

Copyright © 2018 – All rights reserved
Alle rechten voorbehouden

Powered by WordPress (what else…)