Heb je gehad met je verouderde, gammele website?

Laat je website ombouwen naar WordPress

Je oude website laten ombouwen naar WordPress is de snelste manier om je trage, verouderde website nieuw leven in te blazen. Na 'de operatie' is je bestaande website (met daarin alle content!) snel, responsive, eenvoudig bij te houden en weer helemaal up-to-date.
WordPress website

WordPress is ‘s werelds meest gebruikte Content Management Systeem (CMS). In WordPress is het maken of aanpassen van een nieuwe pagina net zo eenvoudig als het versturen van een e-mail. Daarom laten steeds meer ondernemers hun website ombouwen naar WordPress.

"Kan elke website worden omgezet naar WordPress?"

Als je een ‘gewone’ zakelijke website hebt die in een paar pagina’s uitlegt wie je bent en wat je doet, dan is je site vrijwel zeker snel en goedkoop om te bouwen naar WP.

Wacht even...

...zei je nou "goedkoop" ?

Klopt. Je website laten ombouwen naar WordPress is een stuk goedkoper dan een nieuwe laten bouwen.

Hoe dat kan? Alles er al: tekst, beeld, lay-outs, vormgeving, beeldmateriaal en noem maar op. We hoeven niets te verzinnen, niets op te zoeken, niets te verzamelen, niets te schrijven, niets aan te passen en niets vorm te geven. We hoeven zelfs niets eens te vergaderen 🙂 We hoeven alleen maar te bouwen. Dat scheelt tijd en dus geld.

Is je website stuk? Achterhaald?

Als je website al wat ouder is, dan zijn er waarschijnlijk links die niet meer werken, foto’s die niet meer ‘laden’ of zelfs complete pagina’s verdwenen. Daar ben je vanaf zodra we je website hebben omgezet naar WordPress.

Verlies ik mijn positie in Google?

WordPress en Google zijn dikke vrienden. Qua ‘ranking power’ ga je er bijna altijd op vooruit als je je website laat ombouwen met WordPress. Wat je parten kán spelen, is dat WP andere url’s genereert dan je oude website. Vooral websites met veel ‘backlinks’ is dat iets om op te letten. Dat doen we dan ook. We adviseren je daarover van tevoren.

Leren jullie me omgaan met WordPress?

Een van de voordelen van WP (maar niet het enige) is dat je je website zelf beheert: uitbreiden, aanpassen, nieuwe pagina’s publiceren – je doet het straks snel en probleemloos. Mocht je toch een keer vastlopen, dan zijn we nooit verder dan één e-mail verwijderd.

Je website is misschien wel je belangrijkste marketing tool.

Daarom bieden we een uitgebreide garantie

We garanderen de vertrouwde ‘look & feel’ van je website. Je WP website is 90% á 99% identiek aan je huidige website.

We garanderen de installatie van de meest recente (als het kan Nederlandstalige) versie van WordPress, themes en plugins.

We garanderen een veilige installatie van WordPress. De kans op ‘hacks’ en andere ellende is zodoende minimaal.

Wat het kost?

Dat ligt aan je website. In de praktijk bestaat 90 á 95 van de 100 websites die we overzetten op WordPress uit een (technisch) relatief eenvoudig te kopiëren website met een beperkt aantal pagina’s. Als jouw website ook in die categorie valt (en die kans is dik 90%) reken dan op circa €350 á €400. Je krijgt overigens altijd vooraf een kostenbegroting zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bonus ter waarde van €60

We leveren je WP website inclusief een onderhouds- en servicecontract. Dat betekent dat we je website 3 maanden lang ‘up to date’ houden als het gaat om nieuwe versies van de software (WP core, plugins etc). Bovendien maken we elke week een backup van je website en bewaren we 60 dagen historie van je website voor het moment dat er tóch iets misgaat.

“Oké, dit is misschien wel wat voor mij!"

Hoe nu verder...?

Vertel ons welke website je wilt laten omzetten naar WordPress. Nogmaals: in de praktijk bouwen we circa 90% van alle zakelijke website voor €350 á €400 om naar een volwaardige WordPress website. Je krijgt altijd eerst een kostenbegroting. Die is natuurlijk vrijblijvend. Je beslist in alle rust of je de overstap naar WordPress maakt.

  • Om te beginnen: welke website mogen we ombouwen naar WordPress?
  • Laat ons aub weten wie je bent en hoe we je kunnen bereiken.
  • We gaan een offerte voor je maken!
    Zodra we je gegevens binnen hebben, gaan we er mee aan de slag. Als we iets niet begrijpen, dan nemen we contact met je op. We gaan ons best doen om er voor te zorgen dat je morgen omstreeks deze tijd een glasheldere offerte in huis hebt. Die is natuurlijk hartstikke vrijblijvend. Pas als je akkoord gaat, gaan we aan de slag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.